Toneelvereniging de KolkToneelvereniging de Kolk

Activiteiten

Naast het spelen van onze jaarlijkse toneelvoorstellingen in april doen wij ook soms nevenactiviteiten. Op deze pagina kunt u verslagen en foto's terugvinden van deze activiteiten.

Afdrukken

Toneelvereniging Eensgezindheid

Onze regisseur Mieke Freyeé heeft ook de regie in handen van een andere toneelvereniging. Wij zijn op woensdag 10 februari 2016 naar de generale repetitie geweest. We werden gastvrij onthaald en we hebben genoten van een leuke voorstelling. Mooi decor en een leuk actueel verhaal.

Het stuk heet "Verliezers" door Ton Davids geschreven.

  

Afdrukken

Folkloredag - Zaanse Schans

Zaterdag 22 augustus jl. van 10:00-17:00 uur was er op de Zaanse Schans een ambachtenmarkt, folkloristische muziek- en dansoptredens en het Historisch Straattheater met Letty trad op. De Bruine Vloot Sail voer ook langs. Een extra attractie op de Zaan.

 

Afdrukken

WAK festival 2015

WAK festival (Week van de AmateurKunst)

Op donderdag 4 juni 2015 doet onze vereniging mee met het WAK festival. Het begint om 20.00 uur en er doen verschillende verenigingen mee, zoals Nieuw Leven, BBS Quartet en Paradox. Dit festival wordt voor de 5e keer georganiseerd. Het wordt gehouden in het Theatermijn in Koog aan de Zaan, Zuideinde 74.

Er worden toneelstukjes, gedichten, zang en muziek getoond. Wij spelen namens toneelvereniging De Kolk,
het stukje de Overspeligen.  

Afdrukken

Jaloezieën

Toneelvereniging 't Spektakel uit Landsmeer speelt dit voorjaar een van de meest gespeelde en best gewaardeerde stukken van Haye van der Heyden.

Dit stuk wordt geregiseerd door Dick Nijman.

De voorstellingen zijn op: 21 en 28 maart 2015.

www.toneeltspektakel.nl

Afdrukken

Hadjememaar

Theatergroep Tegenlicht speelt “Hadjememaar”, een Amsterdamse volksmusical van Jaap van de Merwe op

  • maandag 26 januari, om 20.15 uur, in de Albert Heijnzaal van het Zaantheater
  • dinsdag 27 januari, om 20.15 uur, in de Albert Heijnzaal van het Zaantheater

met Harry en Suzan Slinger als Cornelis de Gelder alias Hadjememaar en zijn dochter Sien en verder een grote groep spelers, zangers en dansers en een live combo.

Van onze vereniging speelt Frits Nieste mee, de regie is in handen van Leo van Herk.

Afdrukken

Toneelvereniging T.O.P.

Op vrijdag 28 november en zaterdag, zondag 29 en 30 november treedt toneelvereniging T.O.P. uit West-Knollendam op in Dorpshuis "De Noorddam". Frits speelt 2 rolletjes mee. Zij spelen het stuk:Lang & Gelukkig.

picture.png