Toneelvereniging de KolkToneelvereniging de Kolk
Afdrukken

Zaans Cultuur Plein Festival 2010

5-6-2010

Op zaterdag 5 juni was er In en rondom de Bullekerk, Westzijde te Zaandam, het grote gevarieerde festival van 500 Zaanse amateurkunstenaars.

Op het Bullekerkplein vertoonden diverse koren, orkesten en artiesten hun kunsten. Verder stonden er diverse kramen o,a. van Operette Vereniging Czaar Peter en Fluxus. Maar natuurlijk stonden wij daar ook met een kraam, gevuld met video, toneelboekjes, foto's en attributen. De kinderen konden zich laten schminken en de volwassenen konden raden hoe oud onze leden bij elkaar zijn, daar konden zij een theaterbon mee winnen.

De winnaar van deze prijsvraag is de heer F.L.M. van Huswijk uit Zaandam. Hij zat met zijn antwoord van 632 jaar het dichtst bij het juiste antwoord, namelijk 636 jaar. Wij wensen hem veel plezier met zijn prijs! Graag willen wij alle deelnemers aan de prijsvraag bedanken voor hun deelname. Met uw deelname heeft u toneelvereniging De Kolk gesteund, waardoor wij kunnen blijven doen wat we zo graag doen, namelijk toneelspelen! Wilt u ons blijven steunen? Word donateur! Klik hiervoor op het kopje "over ons" en vervolgens op "donateurs" Alvast bedankt!

1 2

3 4
5 6
7 8
9

Het was een geslaagde dag! Bedankt iedereen! Speciale dank naar Stefana en Mathieu!